Een technologische vrijheid ten dienste van uw sereniteit

Native internetarchitectuur

 

CARL Source is ontworpen voor internetarchitecturen en bevat de nieuwste webtechnologieën. Het verzoent de laatste technologische ontwikkelingen met de wensen van de meest veeleisende gebruikers en IT-afdelingen.

CARL Source is beschikbaar in SaaS-modus via onze “Planets”-pakketten, maar ook in traditionele On-Premise licenties.

CARL Source is een 100% webgebaseerde oplossing, volledig ontwikkeld op het Java platform, en kan volledig worden geïnstalleerd in een Open Source omgeving. Een ander sterk punt is dat CARL Source een 100% HTML-product is, dat geen installatie vereist op het werkstation van de klant (geen plug-ins of Java-engines op het werkstation van de klant), ook niet voor de grafische functies (scherm-/rapportinstellingen, kaartnavigatie, grafische planning, applicatiebeheer, enz.

 

CARL Source: innovatie in alle sereniteit

CARL Source is het resultaat van onze 30-jarige ervaring in CMMS en Enterprise Asset Management. Met 20 tot 25% van de omzet die jaarlijks in O&O geïnvesteerd wordt, geeft CARL Berger-Levrault zich de middelen om te anticiperen op de toekomst. Als pioniers in CMMS in 1985 hebben we onze klanten begeleid door de technologische revoluties heen die de computerwereld door elkaar hebben geschud: Windows, client/server, object components, en recenter, internet, Open Source, SOA…

Het CMMS CARL Berger-Levrault

Voorstelling van CARL Source in 7 minuten.

De video bekijken