Contacteer ons

Contacteer ons – CARL Berger-Levrault
Contacteer ons – CARL Berger-Levrault

Als u ons wilt schrijven, een demonstratie wilt bijwonen of meer informatie wilt over onze oplossingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

  Uw gegevens

  Verplichte velden(*).


  DHR*MEVR*MEJ*


  U wenst


  Laat een bericht achter:


  Jouw project


  • Heeft u een project? Kun je ons iets meer vertellen?  Een laatste vraag
  Termen en voorwaarden

  Door dit vakje aan te kruisen verklaar ik kennis te hebben genomen van de voorwaarden die van toepassing zijn op de verwerkingen van mijn persoonsgegevens en deze te aanvaarden.

  • De voorwaarden tonen

   Een deel van de informatie die u meedeelt in bovenstaand aanvraagformulier voor documentatie betreffen persoonsgegevens.
   Wij informeren u dat deze persoonsgegevens verwerkt worden door CARL Software die onderworpen is aan ons beleid inzake bescherming van persoonsgegevens.
   Met betrekking tot de verzending van dit formulier zullen uw gegevens gebruikt worden door CARL Software om commerciële contacten te leggen, om u informatie te versturen die u ons gevraagd hebt, of meer algemeen, informatie over onze events, producten of diensten.
   Ze worden bewaard gedurende een periode van 3 jaar vanaf hun verzameling en zijn bestemd voor de commerciële en communicatieteams van CARL Software.
   Door ons te contacteren via dit formulier stemt u in met het gebruik en de bewaring van uw persoonsgegevens voor bovenvermelde doeleinden en duur.
   Overeenkomstig de toepasselijke regelgeving beschikt u over een toegangs-, verbeterings-, overdraagbaarheids-, verwijderingsrecht van uw persoonsgegevens en over het recht een beperking van de uitgevoerde verwerking te vragen.Deze rechten evenals hun toepassing worden toegelicht in het beleid inzake bescherming van persoonsgegevens