CMMS voor faciliteiten- en vastgoedbeheer
Optimaliseer het onderhoud en de werking van uw bedrijfsmiddelen

Optimaliseer het onderhoud en de werking van uw vastgoed.

Algemene diensten, technische teams, vastgoedbeheerders, dienstverleners en facilitair managers, u moet de prestaties van uw faciliteiten garanderen. Dit betekent dat u moet zorgen voor real-time kennis van alle apparatuur en infrastructuur, beschikbaarheid van apparatuur, naleving van wettelijke regels en verplichtingen, optimaal beheer van uitgaven en contracten en de veiligheid van goederen en mensen.

 • De levensduur van uw activa verlengen
  In de facilitaire sector helpt CMMS bij het plannen, organiseren en controleren van onderhoudsactiviteiten voor bedrijfsmiddelen en technische apparatuur zoals airconditioning en brandblussystemen. Door een CMMS te gebruiken, kunnen facilitaire managers hun preventief en correctief onderhoud beter beheren en technische problemen snel diagnosticeren. Op deze manier kan apparatuur in operationele conditie worden gehouden, waardoor de levensduur met ongeveer 5 tot 10% wordt verlengd.
 • Verbeter
  je energieprestaties

  CMMS kan facilitair managers helpen bij het plannen en bewaken van inspecties en onderhoud van hun meest energie-intensieve apparatuur, zoals luchtbehandelingskasten, verwarming en verlichting, met als doel het energieverbruik te verminderen. Daarnaast kan het CMMS de energie-efficiëntie van apparatuur bijhouden om mogelijkheden te identificeren voor het upgraden naar energie-efficiëntere apparatuur.
 • De beschikbaarheid van apparatuur en middelen verhogen
  Facility Management gebruikt CMMS om de prestaties van installaties te garanderen. CMMS detecteert snel potentiële problemen en optimaliseert het onderhoud en de werking van vastgoedactiva door onderhoudstaken effectief te plannen. Het beheert ook voorraden reserveonderdelen zodat apparatuur snel kan worden gerepareerd in geval van een storing. Facility management spelers hebben dus een effectief hulpmiddel tot hun beschikking om de beschikbaarheid van apparatuur en installaties in hun vastgoed te maximaliseren.
 • Réduisez les coût de stocksOnderhouds- en contractkosten verlagen
  Op het gebied van facilitair management is CMMS software die helpt de onderhoudskosten te verlagen door een overzicht te geven van de bijbehorende kosten, zoals arbeid, inventaris en inkoop. Het helpt onderhoudsinterventies proactief te plannen door over te schakelen van een curatieve naar een preventieve modus, waardoor stilstand en reparatiekosten worden verminderd.
  Daarnaast optimaliseert CMMS het beheer van de planning van technici door hen taken toe te wijzen op basis van hun beschikbaarheid, vaardigheden en de urgentie van het uit te voeren onderhoudswerk, waardoor hun productiviteit verbetert en de kosten dalen. Het houdt ook bij welke apparatuur onder garantie of onder contract valt, waardoor reparatiekosten door derden worden voorkomen. Kortom, CMMS is een waardevol hulpmiddel om de efficiëntie van het apparatuurbeheer te verbeteren en de onderhoudskosten in het facilitair management te verlagen.

“Op de luchthaven van Zagreb kunnen we met ons voorspellend onderhoud 99,9% beschikbaarheid van apparatuur bereiken dankzij de kracht van het BL.Predict IoT-platform in combinatie met CARL Source.”

Benoit Lepointe, Hoofd Onderhoudstechniek – Alstef Groep

Facility Management-beroepen
Ontdek onze oplossing voor technisch activabeheer in actie in de Facility Management-sector

Facility Manager | CMMS

Facility Managers & SAV

Optimaliseer uw activabeheer en zorg voor gebruikerstevredenheid met CMMS. Vereenvoudig storingsrapportage en optimaliseer de efficiëntie van uw technici met mobiele CMMS-toepassingen. Creëer een digitale tweeling en krijg in realtime toegang tot gegevens om uw activiteiten te verbeteren met onze CMMS-software.

 

CMMS CARL Source Facility

Beheer van onroerend goed

Als technisch vastgoedbeheerder sta je voor uitdagingen zoals het plannen en coördineren van werkzaamheden om storingen te voorkomen en de noodzaak om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Je moet ook rekening houden met het energiebeheer van gebouwen om hun prestaties te optimaliseren en de kosten te verlagen.
Ga deze uitdagingen aan dankzij onze ervaring in de facilitaire sector.

 

Meer informatie over vastgoedbeheer

CMMS CARL Source Facility

Facility Management | CMMS
Luchthavens - Havens | CMMS

Luchthavens/Havens

Als professionals in de luchthaven- en havensector moet u veilige en betrouwbare infrastructuren onderhouden. De dienstverlening aan passagiers en reizigers is essentieel. U moet apparatuur in operationele staat houden en veiligheidsrisico’s beheren.
Optimaliseer uw onderhoudsprocessen dankzij onze expertise op dit gebied.

 

CMMS CARL Source Facility

Netwerken

Als verantwoordelijke voor het beheer van water-, riolerings-, elektriciteits-, gas- en telecommunicatienetwerken bent u zich terdege bewust van het belang om deze infrastructuren in operationele staat te houden om de veiligheid en de kwaliteit van de dienstverlening voor de gebruikers te garanderen. Vertrouw op onze expertise in deze sector om de naleving van de huidige normen en voorschriften te garanderen, de levensduur van uw infrastructuur te verlengen en uw onderhoudskosten te optimaliseren!

 

CMMS CARL Source Facility

Netwerken | CMMS
Musea, parken, hotels | CMMS

Musea, parken, hotels

Je bent betrokken bij musea, parken of hotels en je weet dat onderhoud een belangrijk onderwerp is. Het gaat om het beschermen van kunstwerken, het waarborgen van de veiligheid van bezoekers en personeel, het tevreden stellen van klanten, het voldoen aan normen en voorschriften, het beheersen van kosten en het bijdragen aan de duurzaamheid van uw bedrijf. Ontdek hoe CMMS essentieel is om uw faciliteiten soepel te laten draaien en uw cultureel en ecologisch erfgoed te behouden.

 

CMMS CARL Source Facility

Sociale verhuurders

Het beheren van je vastgoed is een complexe en belangrijke taak voor sociale verhuurders. Het onderhoud van je gebouwen vertegenwoordigt een aanzienlijk deel van je kosten en heeft een directe impact op het comfort en de veiligheid van je huurders. Het gebruik van een CMMS kan essentieel zijn. Het stelt je in staat om onderhoudswerkzaamheden efficiënt te plannen, de geschiedenis van uitgevoerde werkzaamheden bij te houden en de onderhoudskosten beter te beheersen. Bovendien vergemakkelijkt CMMS de communicatie en samenwerking tussen de verschillende onderhoudsspelers.
Met behulp van onze ervaring kunt u profiteren van een belangrijk hulpmiddel om de goede staat en duurzaamheid van uw vastgoed te waarborgen en tegelijkertijd de tevredenheid van uw huurders te garanderen!

 

CMMS CARL Source Facility

Sociale verhuurders | CMMS software
Detailhandel, concessies en parkeergarages | CMMS

Detailhandel, concessies en parkeergarages

Als professionals in de detailhandel staat u voor grote uitdagingen bij het in goede staat houden van uw bedrijfsmiddelen en het garanderen van klanttevredenheid. CMMS kan u helpen deze uitdagingen aan te gaan door u in staat te stellen uw bedrijfsmiddelen effectief te traceren en te beheren, onderhoudskosten te verlagen, de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren, naleving van regelgeving te garanderen en risico’s te beheren. Houd uw faciliteiten en apparatuur in goede staat om uw klanten een veilige en aangename omgeving te bieden.

 

CMMS CARL Source Facility

Onderwijs

In de onderwijssector is het essentieel om de veiligheid van leerlingen en de betrouwbaarheid van apparatuur en systemen te garanderen. U wordt geconfronteerd met uitdagingen zoals de complexiteit van apparatuur en technologieën, de noodzaak om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen en het beheren van de risico’s die gepaard gaan met storingen of technische defecten. Onze expertise kan u helpen de kwaliteit van uw onderhoud te verbeteren.

 

CMMS CARL Source Facility

Onderwijs | CMMS software

CMMS / TPM-oplossing speciaal voor de Facility Management-sector

Ontdek CARL Source Facility

Facility Management & Technisch Vermogensbeheer Nieuws

Les îles Paul Ricard : De kracht van CMMS in een modelwereld

Ile des Embiez werd in 1958 gekocht door Paul Ricard e n i s nu eigendom van het bedrijf Paul Ricard. Het eiland is open voor het publiek en strekt zich uit over 95 hectare tegenovernVar.  Elk jaar vinden op het eiland sommige duizenden van bezoekers. Het eiland heeft een grote verscheidenheid van onroerend goed: [...]

FIPOI: zorgen voor het onderhoud van een grote vastgoedportefeuille

Het FIPOI: voor internationale organisaties. Het doel van de Fondation des Immeubles Pour les Organisations Internationales - FIPOI (Stichting van Gebouwen voor Internationale Organisaties) is om in het kanton Genève gebouwen, lokalen en infrastructuur binnen het domein van immobiliën en conferenties ter beschikking te stellen aan internationale organisaties. FIPOI bezit een congrescentrum met 2500 plaatsen [...]

(België) Het Bureau Économique de la Province de Namur kiest CARL Berger-Levrault voor zijn CMMS-project

Nu de openbare aanbestedingsprocedure achter de rug is, zal CARL Berger-Levrault Benelux, expert in CMMS- en EAM-oplossingen, het BEP voortaan bijstaan in zijn patrimoniumbeheer. Het doel van deze nieuwe samenwerking: zorgen voor een optimale opvolging van de taken en een synergie bewerkstelligen tussen de economische en milieugerelateerde activiteiten. Het BEP combineert als agentschap voor economische [...]

Video van CARL Facility-referenties

Ontdek een aantal referenties samengevat in een video

De video bekijken