Bij CARL Berger-Levrault werken

 

CARL Software bestaat vandaag uit een team van bijna 150 medewerkers die zowel in Frankrijk als in het buitenland actief zijn.

Wij weten dat onze teams onze grootste rijkdom zijn en hebben daarom de mens steeds in het middelpunt van onze bedrijfscultuur geplaatst. Sinds zijn oprichting heeft CARL Software ernaar gestreefd een echt ondernemerschap te creëren, gebaseerd op transparantie en vertrouwen in onze medewerkers. CARL Software past een beleid toe dat het tegenovergestelde is van een beleid gericht op een blind winstbejag op korte termijn, zoals thans maar al te dikwijls gebeurt in het huidig bedrijfsleven. Wij hebben juist een investeringsbeleid op lange termijn ontwikkeld, met bijzondere aandacht voor een intelligente en duurzame groei, waarbij de tevredenheid van onze klanten en het welzijn van onze medewerkers tot onze hoofddoelstellingen behoren.

Tot nu toe werd dit beleid rijkelijk beloond! Wij kennen immers sinds 20 jaar een aanhoudende groei van onze omzet, wij bekleden een leiderspositie binnen onze sector en economische indicatoren duiden op een sterke financiële kracht.

Wegens deze aanhoudende groei zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers.