Onderhoud in de gezondheidszorg
CMMS en TPM voor medische instellingen en ziekenhuizen

CMMS voor medische en ziekenhuisinstellingen

CMMS in de medische sector
Optimaliseer de prestaties en werking van uw bedrijfsmiddelen

Optimaliseer de prestaties en werking van uw bedrijfsmiddelen.

Technische diensten, biomedische diensten, IT-diensten, logistieke diensten, wasserijdiensten… u moet de best mogelijke omstandigheden garanderen voor de werking en het gebruik van al uw activa (infrastructuur, gebouwen, apparatuur, netwerken), de tevredenheid van zorgeenheden, real-time monitoring van uw activiteit, naleving van wettelijke verplichtingen, kostenoptimalisatie…


 • De levensduur van biomedische apparatuur en ziekenhuisactiva verlengen

  CMMS is essentieel in de gezondheidszorgsector voor het diagnosticeren van de staat van gebouwen en hun netwerken, het beheren van onderhoudsprocessen en het controleren van de volledige levenscyclus van activa. Door een CMMS te gebruiken, kunnen spelers in de gezondheidszorg preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten beter plannen, organiseren en controleren, en technische problemen snel diagnosticeren. Dit zorgt ervoor dat apparatuur goed wordt onderhouden en optimaal werkt, wat de veiligheid en kwaliteit van de ziekenhuisomgeving ten goede komt. Het optimaliseert ook de levensduur van apparatuur, waardoor de onderhoudskosten en de uitgaven voor nieuwe apparatuur afnemen.

 • Verbeter
  je energieprestaties

  CMMS kan zorginstellingen helpen om inspecties en onderhoud van hun apparatuur te plannen en te monitoren, om zo het energieverbruik te verminderen en zich te richten op de apparatuur die het meeste verbruikt. Met een betere planning van interventies kan CMMS het beheer van de reizen van technici en de bijbehorende kosten optimaliseren. Tot slot kan CMMS de energie-efficiëntie van apparatuur monitoren om mogelijkheden voor upgrades naar energie-efficiëntere apparatuur te identificeren.

 • De tevredenheid van zorgverleners en patiënten verbeteren

  CMMS zorgt voor optimale bedrijfs- en gebruiksomstandigheden voor activa in de gezondheidszorg (infrastructuur, gebouwen, apparatuur en netwerken). Door te garanderen dat apparatuur in goede staat verkeert, leidt het tot tevredenheid van de verschillende gezondheidsdiensten en maakt het effectieve zorgverlening mogelijk.
  CMMS biedt ook realtime monitoring van activiteiten en zorgt ervoor dat wettelijke verplichtingen worden nageleefd. Bovendien helpt proactief onderhoudsbeheer de kosten te optimaliseren. Kortom, de implementatie van een CMMS in de gezondheidszorg garandeert de tevredenheid van patiënten en zorgverleners.

 • Réduisez les coût de stocksVerlaag de onderhoudskosten in medische en ziekenhuisinstellingen

  CMMS is software die helpt de onderhoudskosten te verlagen door een globaal overzicht te geven van de bijbehorende kosten, zoals arbeid, inventaris en inkoop. Het maakt het mogelijk om onderhoudswerkzaamheden proactief te plannen, van een curatieve naar een preventieve modus, waardoor stilstand en reparatiekosten worden verminderd. Daarnaast
  optimaliseert het het beheer van de planning van technici door taken toe te wijzen op basis van hun beschikbaarheid, vaardigheden en de urgentie van het uit te voeren onderhoud.
  Tot slot houdt het CMMS apparatuur bij die onder garantie of onder contract staat, waardoor reparatiekosten voor derden worden vermeden. Kortom, CMMS is een waardevol hulpmiddel om de efficiëntie van het apparatuurbeheer te verbeteren en de onderhoudskosten te verlagen.

« Het team van CARL Berger-Levrault reageert zeer snel en geeft altijd een effectief antwoord »

Olivier Gillard, onderhoudsmanager bij SCAM

Beroepen in de gezondheidszorg
Ontdek een CMMS ontworpen en ontwikkeld voor het onderhoud van ziekenhuis- en biomedische apparatuur

Zorginstellingen | CMMS voor de gezondheidszorg

Gezondheidsinstellingen

Als professionals in de gezondheidszorg hebt u te maken met specifieke onderhoudsproblemen binnen uw instellingen. U moet de veiligheid van patiënten, personeel en bezoekers waarborgen en tegelijkertijd de beschikbaarheid en levensduur van medische apparatuur optimaliseren.
Dit alles moet op een kostenbewuste manier worden beheerd in een krappe budgettaire omgeving. Profiteer van onze kennis op dit gebied om de kwaliteit van uw onderhoud te helpen verbeteren.

 

Meer informatie over zorginstellingen

CMMS CARL Source Health

CMMS oplossing voor de gezondheidszorg

Ontdek CARL Source Health

Nieuws “CMMS voor de gezondheidssector”

Hoe CARL Source CMMS een revolutie teweegbracht in het beheer van apparatuur bij het Ensemble Hospitalier de la Côte

Van Gilly tot Crissier en van de oevers van het Meer van Genève tot aan de voet van het Juragebergte omvat het Ensemble Hospitalier de la Côte (EHC) 1 acuut ziekenhuis en 2 revalidatiecentra, 1 privékliniek, 3 poliklinieken, meer dan 20 medische centra en 3 verpleeghuizen voor langdurig verblijf. Om het brede scala aan gebouwen [...]

CARL Source 6, de nieuwe versie die op de toekomst is gericht

Als de vrucht van de ontwikkelingen die zijn uitgevoerd in samenwerking met verschillende referente klanten, concretiseert CARL Source 6 de transformatie van het CMMS / GTP-aanbod van CARL Berger-Levrault en stelt het zijn gebruikers in staat om hun intrede te versnellen in de wereld van de Industry 4.0, van smart building en smart city. Carl […]

Video van CARL Health-referenties

Ontdek een aantal referenties samengevat in een video

De video bekijken