CMMS in de transportsector
Optimaliseer uw onderhoudsprestaties

Garandeer de tevredenheid van de gebruiker en de best mogelijke werkomstandigheden.

Als technisch directeur of onderhoudsmanager voor rollend materieel of vaste installaties moet u de beste bedrijfsomstandigheden voor uw rollend materieel, vaste of lineaire infrastructuur en de tevredenheid van de gebruikers garanderen. U moet ook uw activiteiten in realtime controleren, voldoen aan wettelijke verplichtingen en uw kosten optimaliseren door de juiste oplossingen te gebruiken.


 • Verhoog de levensduur van uw rollend materieel en vaste installaties

  In de transportsector is een CMMS een computersysteem dat helpt bij het plannen, organiseren en controleren van de onderhoudsactiviteiten van rollend materieel. Door een CMMS te gebruiken, kunnen bedrijven in de transportsector hun preventief en correctief onderhoud beter beheren. Rollend materieel en vaste en lineaire installaties worden goed onderhouden en werken optimaal, waardoor hun levensduur met ongeveer 5 tot 10% toeneemt.

 • Verbeter
  je energieprestaties

  CMMS kan bedrijven helpen om inspecties en onderhoud van hun apparatuur te plannen en te controleren, zodat het energieverbruik wordt verminderd en de apparatuur die het meeste verbruikt, wordt aangepakt. Met een betere planning van interventies kan CMMS het beheer van de reizen van technici en de bijbehorende kosten optimaliseren. Tot slot kan CMMS de energie-efficiëntie van apparatuur controleren om mogelijkheden voor het upgraden naar energie-efficiëntere apparatuur te identificeren.

 • De beschikbaarheid van rollend materieel optimaliseren

  CMMS kan worden gebruikt voor het plannen en bewaken van de staat van rollend materieel en voertuigen, evenals vaste en lineaire installaties. Het maakt een optimaal beheer van onderhoudstaken mogelijk door ze te plannen op basis van de beschikbaarheid van technici en de urgentie van interventies. Het beheer van de voorraad reserveonderdelen zorgt ook voor een snelle reparatie in geval van storingen, waardoor het gebruik van het wagenpark van het bedrijf wordt geoptimaliseerd.

 • Réduisez les coût de stocksVerlaag de onderhoudskosten van uw bedrijfsmiddelen

  CMMS is software die helpt de onderhoudskosten te verlagen door een globaal overzicht te geven van de bijbehorende kosten, zoals arbeid, inventaris en inkoop. Het maakt het mogelijk om onderhoudswerkzaamheden proactief te plannen, van een curatieve naar een preventieve modus, waardoor stilstand en reparatiekosten worden verminderd. Daarnaast optimaliseert
  het het beheer van de planning van technici door taken toe te wijzen op basis van hun beschikbaarheid, vaardigheden en de urgentie van het uit te voeren onderhoud.
  Tot slot houdt het CMMS apparatuur bij die onder garantie of onder contract staat, waardoor reparatiekosten voor derden worden vermeden. Kortom, CMMS is een waardevol hulpmiddel om de efficiëntie van het apparatuurbeheer te verbeteren en de onderhoudskosten te verlagen.

“Het team van CARL Berger-Levrault reageert zeer snel en geeft altijd een effectief antwoord”

Olivier Gillard, onderhoudsmanager bij SCAM

Beroepen in transport
Ontdek een uniek CMMS voor rollend materieel, vaste installaties en lineaire uitrusting.

Rollend materieel | CMMS

Rollend materieel

Als Technisch Directeur of Onderhoudsmanager is het jouw taak om het gebruik van voertuigen te maximaliseren en de stilstandtijd te verminderen. Om dit te bereiken is het essentieel om preventief en correctief onderhoud uit te voeren om het risico op storingen te minimaliseren en snelle en effectieve interventies te garanderen. Overwin deze beperkingen en ontdek onze expertise op het gebied van onderhoud van rollend materieel.

Meer informatie over het onderhoud van rollend materieel

CMMS CARL Source Transport

Onderhoud van vaste installaties

Om vaste en lineaire installaties veilig te onderhouden en te voldoen aan milieu- en regelgevingsnormen, moet u effectieve onderhoudsmethoden toepassen om de levensduur van de infrastructuur te optimaliseren en kosten en stilstand te beperken. Onze expertise op dit gebied kan u helpen deze uitdagingen met vertrouwen aan te gaan.

 

CMMS CARL Source Transport

Onderhoud van vaste installaties | CMMS Transport

CMMS-software voor de transportsector

Ontdek CARL Source Transport

Nieuws ” CMMS & Transport”

Onderhoud van rollend materieel: hoe hebben Colas Rail en Ramfer hun vakkennis benut met CARL Source?

Het onderhoud van rollend spoorwegmaterieel. Een CMMS voor een verbetering van het onderhoud van rollen spoorwegmaterieel. Dit was de wens van Ramfer – een merk van Colas Rail – gewijd aan het onderhoud van het spoorwegmaterieel. De geïmplementeerde oplossing van CARL Berger-levrault met de logiciel GMAO CARL Source was een fundamentele hefboom voor de industrialisering van [...]

Video van CMMS CARL Source Transport

Ontdek een aantal referenties samengevat in een video

De video bekijken