CMMS in de industriële sector
Optimaliseer uw onderhoudsprestaties

Garandeer de beste werkomstandigheden voor uw industriële apparatuur.

Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat industriële apparatuur en de bijbehorende infrastructuur (werkplaatsen, gebouwen, netwerken, enz.) optimaal functioneren in een concurrerende en veeleisende omgeving. Dit omvat het garanderen van maximale beschikbaarheid van productieapparatuur, naleving van regelgeving, het halen van kwaliteitsdoelen, het optimaliseren van kosten, veiligheid en tevredenheid van werknemers.


 • Verhoog de levensduur van uw industriële apparatuur

  Computerondersteund onderhoudsbeheer (CMMS) is een computersysteem dat helpt bij het plannen, organiseren en controleren van de onderhoudsactiviteiten van industriële apparatuur. Met een CMMS kunnen bedrijven hun preventieve en correctieve onderhoud beter beheren. Apparatuur wordt goed onderhouden en werkt optimaal, waardoor de levensduur met zo’n 5 tot 10% toeneemt.

 • Verbeter
  je energieprestaties

  CMMS kan industriële bedrijven helpen om inspecties en onderhoud van hun apparatuur te plannen en te controleren, om zo het energieverbruik te verminderen en zich te richten op de apparatuur die het meeste verbruikt. Met een betere planning van interventies kan CMMS het beheer van de reizen van technici en de bijbehorende kosten optimaliseren. Tot slot kan CMMS de energie-efficiëntie van apparatuur bewaken om mogelijkheden voor het upgraden naar energie-efficiëntere apparatuur te identificeren.

 • Optimaliseer de beschikbaarheid van uw apparatuur en faciliteiten

  CMMS kan industriële bedrijven helpen om inspecties en onderhoud van hun apparatuur te plannen en te controleren, om zo het energieverbruik te verminderen en zich te richten op de apparatuur die het meeste verbruikt. Met een betere planning van interventies kan CMMS het beheer van de reizen van technici en de bijbehorende kosten optimaliseren. Tot slot kan CMMS de energie-efficiëntie van apparatuur bewaken om mogelijkheden voor het upgraden naar energie-efficiëntere apparatuur te identificeren.

 • Réduisez les coût de stocksInventaris verminderen
  inventariskosten

  Voorraadkosten kunnen worden verlaagd door minimum- en maximumdrempels te optimaliseren, geoptimaliseerde aanvulfuncties te gebruiken die rekening houden met boekingen en aankomend werk, en door te grote voorraden te voorkomen door effectief gepland onderhoud. Voor bedrijven met meerdere vestigingen betekent het bundelen van voorraden dat minimale voorraadniveaus binnen de groep kunnen worden beheerd. Indicatoren zoals slapende voorraden maken het ook mogelijk om de opslagkosten regelmatig aan te passen aan het gebruik. Deze maatregelen helpen om de kosten voor het immobiliseren van reserveonderdelen te verlagen en de eigendomskosten te optimaliseren.

” Het team van CARL Berger-Levrault reageert zeer snel en geeft altijd een effectief antwoord “

Olivier Gillard, onderhoudsmanager bij SCAM

Beroepen in de industrie
Ontdek een CMMS ontworpen en ontwikkeld voor de industriële sector

Levensmiddelenindustrie | CMMS

De voedingsmiddelenindustrie

Om de veiligheid en kwaliteit van voedingsmiddelen te garanderen, moet onderhoud aan strenge eisen voldoen: traceerbaarheid, apparatuur in operationele staat houden, snelle reactietijden… Lees meer over onze expertise in onderhoud in de voedingsmiddelenindustrie.

 

CMMS CARL Source Factory

De farmaceutische industrie

Onderhoud in de farmaceutische sector is een grote uitdaging vanwege de complexiteit van de apparatuur en geautomatiseerde systemen en de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Profiteer van onze oplossingen en diepgaande expertise om uw onderhoud op dit gebied te verbeteren.

Meer informatie over de farmaceutische industrie

CMMS CARL Source Factory

Farmaceutische industrie | CMMS
Industrie Water & Sanitatie - CMMS

Water en sanitatie

Als speler in de water- en afvalwatersector bent u verantwoordelijk voor het garanderen van de distributie van drinkwater en het naleven van de normen voor de volksgezondheid. Uw onderhoudsprocessen voor al uw apparatuur, netwerken en infrastructuur moeten 100% efficiënt zijn. Vertrouw op onze expertise in de watersector om uw onderhoud te optimaliseren.

 

CMMS CARL Source Factory

Lucht- en ruimtevaart en de defensiesector

Het is jouw taak om de veiligheid en betrouwbaarheid van apparatuur en systemen in de lucht- en ruimtevaartsector te garanderen. U wordt geconfronteerd met uitdagingen zoals: de complexiteit van apparatuur en technologieën, de noodzaak om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen en het beheren van de risico’s die gepaard gaan met storingen of technische defecten.
Profiteer van onze geavanceerde oplossing en onze ervaring om uw onderhoudsbeheer te optimaliseren.

 

CMMS CARL Source Factory

Lucht- en ruimtevaartindustrie | CMMS
Type industrieel proces | CMMS

Procesindustrie

Als speler in de procesindustrie moet je de beschikbaarheid van machines en de productiviteit van de hele lijn garanderen. Preventief en predictief onderhoud zijn essentieel om te anticiperen op onvoorziene gebeurtenissen. Van papierfabrieken tot continugieten in de staalindustrie, lees meer over onze benadering van de sector en hoe we u kunnen helpen met uw onderhoud.

 

CMMS CARL Source Factory

De productie-industrie

In de productiesector garanderen productie en onderhoud een optimale productiviteit. Hier moet de onderhoudsactiviteit voldoen aan de betrouwbaarheidseisen van de apparatuur en kan men vertrouwen op ons CMMS om al deze processen te structureren.

 

CMMS CARL Source Factory

Productie-industrie | CMMS

CMMS oplossing speciaal voor de industriële sector

Ontdek CARL Source Factory

CMMS & industrieel onderhoud” nieuws

Grain de Sail: van ambachtelijk tot industrieel, dankzij CMMS

Grain de Sail werd in 2010 geboren uit een idee voor duurzame ontwikkeling: koffie en chocolade van de uiteinden van de aarde brengen op een zeilend vrachtschip. In 2013 opende Grain de Sail haar eerste koffiebranderij in de buurt van Morlaix (Bretagne, Frankrijk), in 2016 gevolgd door een chocoladefabriek, die nu 500 ton per jaar [...]

CARL Energy, een innovatieve nieuwe energieprestatieservice

CARL Berger-Levrault, uitgever van gespecialiseerde EAM- en CMMS-software, presenteert "CARL Energy", een nieuwe dienst voor energieprestaties. De beheersing van het energieverbruik is een belangrijke factor in de extra-financiële prestaties van bedrijven en helpt het milieu te beschermen en tegelijkertijd te reageren op de uitdagingen die de stijgende energiekosten met zich meebrengen. Geïntegreerd in het CARL [...]

Renault Trucks & het CARL Source CMMS

Hoewel de naam anders doet vermoeden, maakt Renault Trucks sinds 2001 deel uit van de Volvo Groep en biedt het niet enkel vrachtwagens maar ook bedrijfsvoertuigen aan. Met 10.000 werknemers in 150 landen en meer dan 58.900 verkochte voertuigen in 2022 is Renault Trucks een van de wereldleiders in het ontwerpen, produceren en verkopen van [...]

Video van CARL Factory-referenties

Ontdek een aantal referenties samengevat in een video

De video bekijken