CMMS in de industriële sector
Optimaliseer uw onderhoudsprestaties

Garandeer de beste werkomstandigheden voor uw industriële apparatuur.

Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat industriële apparatuur en de bijbehorende infrastructuur (werkplaatsen, gebouwen, netwerken, enz.) optimaal functioneren in een concurrerende en veeleisende omgeving. Dit omvat het garanderen van maximale beschikbaarheid van productieapparatuur, naleving van regelgeving, het halen van kwaliteitsdoelen, het optimaliseren van kosten, veiligheid en tevredenheid van werknemers.


 • Verhoog de levensduur van uw industriële apparatuur

  Computerondersteund onderhoudsbeheer (CMMS) is een computersysteem dat helpt bij het plannen, organiseren en controleren van de onderhoudsactiviteiten van industriële apparatuur. Met een CMMS kunnen bedrijven hun preventieve en correctieve onderhoud beter beheren. Apparatuur wordt goed onderhouden en werkt optimaal, waardoor de levensduur met zo’n 5 tot 10% toeneemt.

 • Verbeter
  je energieprestaties

  CMMS kan industriële bedrijven helpen om inspecties en onderhoud van hun apparatuur te plannen en te controleren, om zo het energieverbruik te verminderen en zich te richten op de apparatuur die het meeste verbruikt. Met een betere planning van interventies kan CMMS het beheer van de reizen van technici en de bijbehorende kosten optimaliseren. Tot slot kan CMMS de energie-efficiëntie van apparatuur bewaken om mogelijkheden voor het upgraden naar energie-efficiëntere apparatuur te identificeren.

 • Optimaliseer de beschikbaarheid van uw apparatuur en faciliteiten

  CMMS kan industriële bedrijven helpen om inspecties en onderhoud van hun apparatuur te plannen en te controleren, om zo het energieverbruik te verminderen en zich te richten op de apparatuur die het meeste verbruikt. Met een betere planning van interventies kan CMMS het beheer van de reizen van technici en de bijbehorende kosten optimaliseren. Tot slot kan CMMS de energie-efficiëntie van apparatuur bewaken om mogelijkheden voor het upgraden naar energie-efficiëntere apparatuur te identificeren.

 • Réduisez les coût de stocksInventaris verminderen
  inventariskosten

  Voorraadkosten kunnen worden verlaagd door minimum- en maximumdrempels te optimaliseren, geoptimaliseerde aanvulfuncties te gebruiken die rekening houden met boekingen en aankomend werk, en door te grote voorraden te voorkomen door effectief gepland onderhoud. Voor bedrijven met meerdere vestigingen betekent het bundelen van voorraden dat minimale voorraadniveaus binnen de groep kunnen worden beheerd. Indicatoren zoals slapende voorraden maken het ook mogelijk om de opslagkosten regelmatig aan te passen aan het gebruik. Deze maatregelen helpen om de kosten voor het immobiliseren van reserveonderdelen te verlagen en de eigendomskosten te optimaliseren.

” Het team van CARL Berger-Levrault reageert zeer snel en geeft altijd een effectief antwoord “

Olivier Gillard, onderhoudsmanager bij SCAM

Beroepen in de industrie
Ontdek een CMMS ontworpen en ontwikkeld voor de industriële sector

Industrie agroalimentaire

De voedingsmiddelenindustrie

Om de veiligheid en kwaliteit van voedingsmiddelen te garanderen, moet onderhoud aan strenge eisen voldoen: traceerbaarheid, apparatuur in operationele staat houden, snelle reactietijden… Lees meer over onze expertise in onderhoud in de voedingsmiddelenindustrie.

 

Binnenkort beschikbaar

De farmaceutische industrie

Onderhoud in de farmaceutische sector is een grote uitdaging vanwege de complexiteit van de apparatuur en geautomatiseerde systemen en de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Profiteer van onze oplossingen en diepgaande expertise om uw onderhoud op dit gebied te verbeteren.

Meer informatie over de farmaceutische industrie

Industrie pharmaceutique
Industrie Eau & Assainissement - GMAO

Water en sanitatie

Als speler in de water- en afvalwatersector bent u verantwoordelijk voor het garanderen van de distributie van drinkwater en het naleven van de normen voor de volksgezondheid. Uw onderhoudsprocessen voor al uw apparatuur, netwerken en infrastructuur moeten 100% efficiënt zijn. Vertrouw op onze expertise in de watersector om uw onderhoud te optimaliseren.

 

Binnenkort beschikbaar

 

Lucht- en ruimtevaart en de defensiesector

Het is jouw taak om de veiligheid en betrouwbaarheid van apparatuur en systemen in de lucht- en ruimtevaartsector te garanderen. U wordt geconfronteerd met uitdagingen zoals: de complexiteit van apparatuur en technologieën, de noodzaak om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen en het beheren van de risico’s die gepaard gaan met storingen of technische defecten.
Profiteer van onze geavanceerde oplossing en onze ervaring om uw onderhoudsbeheer te optimaliseren.

 

Binnenkort beschikbaar

Industrie Aéronautique et aérospatial | GMAO
Industrie type process | GMAO

Procesindustrie

Als speler in de procesindustrie moet je de beschikbaarheid van machines en de productiviteit van de hele lijn garanderen. Preventief en predictief onderhoud zijn essentieel om te anticiperen op onvoorziene gebeurtenissen. Van papierfabrieken tot continugieten in de staalindustrie, lees meer over onze benadering van de sector en hoe we u kunnen helpen met uw onderhoud.

 

Binnenkort beschikbaar

De productie-industrie

In de productiesector garanderen productie en onderhoud een optimale productiviteit. Hier moet de onderhoudsactiviteit voldoen aan de betrouwbaarheidseisen van de apparatuur en kan men vertrouwen op ons CMMS om al deze processen te structureren.

 

Binnenkort beschikbaar

Industrie manufacturière | GMAO

CMMS oplossing speciaal voor de industriële sector

Ontdek CARL Source Factory

CMMS & industrieel onderhoud” nieuws

CARL Berger-Levrault Specialist in EAM en CMMS stelt CARL Source 7 voor: de hoeksteen van zijn SaaS-strategie:

LVersie 7 van de CARL Source CMMS-software zal vanaf januari 2023 beschikbaar zijn in SaaS- en On Premise-modi. Deze versie bevat ergonomische verbeteringen, bedrijfsverbeteringen en innovaties rond IoT, BIM en mobiliteit. "“Met CARL Source 7 begeleiden we onze klanten op weg naar onderhoud 4.0 met de flexibiliteit van de SaaS-modus. De technologische innovaties in IoT, [...]

Eiffage VSE, digitalisering van onderhoudsprocessen

Eiffage VSE, een dochteronderneming van de zesde grootste Europese bouwgroep. Eiffage VSE is gespecialiseerd in het installeren, vernieuwen, wijzigen en onderhouden van elektromechanische installaties. Eiffage VSE maakt deel uit van een Europese groep en heeft twee vestigingen in België, meer bepaald in Aalter en Brussel. De 220 medewerkers interveniëren binnen diverse domeinen zoals waterwegen, metro, [...]

Getuigenis van Lindt & Sprüngli: verbetering van de onderhouds- en beheerprocessen

Sinds 1845 is Lindt & Sprüngli de wereldleider op het vlak van hoogwaardige chocolade. De onderneming is gevestigd in meer 120 landen wereldwijd en beschikt over haar eigen productie productiewerkplaatsen in de Verenigde Staten en Europa. In 2009 kiest Lindt & Sprüngli voor Lean manufacturing en schaft ze CMMS-software aan om haar doelstellingen op het [...]

Video van CARL Factory-referenties

Ontdek een aantal referenties samengevat in een video

De video bekijken