Vrije keuze van architectuur

Architectuur: kies voor vrijheid!

 

De flexibiliteit van CARL Source zorgt ervoor dat het op een standalone werkstation geïnstalleerd kan worden maar dat hij zijn volledige kracht ontplooit op de meest geëvolueerde netwerkarchitecturen (hoge beschikbaarheid, redundantie…).

U heeft nog nooit zo’n grote vrijheid gehad op het vlak van architectuur. CARL Source biedt u voor elke schakel een ruime waaier aan oplossingen:

  • Client browser: Edge, Firefox, Chrome…
  • Exploitatiesysteem van de klanten of servers: Windows, Linux…
  • Webserver: Apache.
  • Applicatieserver: Tomcat…
  • Databaseserver: SQL Server, PostgreSQL…

Deze vrijheid biedt u de garantie dat CARL Source zich aan de ontwikkelingen van uw interne informatica zal aanpassen.

Welkom in de vrije wereld van de Open Source

CARL Source heeft als belangrijk onderscheidend criterium dat het gecreëerd werd om zich te kunnen bevrijden van alle proprietary oplossingen: Alle onderdelen van de architectuur kunnen Open Source-producten zijn, van de database tot de browser, via het exploitatiesysteem, de applicatieserver, de webserver of ook nog de printserver.De Open Source-oplossingen zorgen voor substantiële besparingen (de licenties van al deze producten zijn gratis). En u wordt meteen ook minder afhankelijk van de beleidskeuzes die door de informaticareuzen gemaakt worden.

Implementatie op grote schaal, kostenbesparend

De architectuur van CARL Source zorgt voor een gemeenschappelijke uitrol van de applicatie, wat vooral gewaardeerd wordt in gebruikscontexten op meerdere sites. Zo wordt CARL Source potentieel toegankelijk over de hele wereld met daarenboven extreem lage uitrolkosten. Deze architectuur vergemakkelijkt eveneens de support van de gebruikers en het globaal onderhoud van de oplossing.

CARL Source in SaaS-modus

Indien u dit wenst, kan CARL Source in SaaS-modus worden aangeboden via onze “Planeten”-pakketten: zo moet u niet meer investeren in hardware of software. Het enige wat u moet aanschaffen zijn de terminals voor toegang tot het internet. CARL Source en alle noodzakelijke software worden gehost op ons beveiligde mainframe. Uw persoonlijke toegang tot deze programma’s en het onderhoud van software en hardware worden aangeboden in een abonnementsformule: u bent bevrijd van alle technische beperkingen (back-ups, updates, …).

Het CMMS CARL Berger-Levrault

Voorstelling van CARL Source in 7 minuten.

De video bekijken