Services
Carl software
De door CARL Software aangeboden services

CARL Pilot

Naargelang uw behoeften kunnen we tussenkomen bij een of meerdere fasen van de invoering en toepassing van het softwarepakket. Wij hebben hiervoor een specifieke methodologie ontwikkeld: CARL Pilot.

De CARL Pilot-methodologie

 

CARL Pilot betekent tegelijk een volledige waaier aan prestaties, een logica van opstarten van verschillende etappes en een geheel aan tools voor opvolging en controle (kwaliteitsplan). Deze unieke methodologie stelt ons in staat zowel de meest eenvoudige als de meest complexe projecten te leiden met een verbintenis voor de deadlines en de resultaten. We kunnen eveneens tussenkomen als bouwheer of als samenwerkende onderaannemer met een integrator.

 

Een volledige waaier aan services

 

Naast de methodologie integreert CARL Pilot een volledige waaier aan services op maat. Deze waaier omvat prestaties die de invoering van het softwarepakket in optimale omstandigheden kunnen verzekeren: voorstudies, berekening van de ROI (return on investment), speciale opleiding voor de chefs, toegepaste opleiding voor de gebruikers, recuperatie van de vooraf bestaande gegevens, instelling, interfaces met andere applicaties, netwerkengineering en database, specifieke ontwikkelingen… Onze teams zijn eveneens vertrouwd met het migreren van uw oude software naar CARL.

Vereenvoudigde voorstelling van de CARL Pilot-methodologie

CARL Coaching: na de installatie blijft CARL Software aan uw zijde

 

CARL Pilot integreert eveneens meerdere coachingprestaties met de nadruk op de verbetering van de exploitatie:

  • Onze prestatie van Active Coaching bestaat uit een coachingdag gebaseerd op gesprekken met gebruikers en op doelgerichte optimaliseringen in het gebruik van de software die onmiddellijk gebruikt kunnen worden.
  • De Evolution Coaching-aanpak is op een specifiek thema gericht (preventief, planning, bevoorrading…) en stelt u hier evolutie- en verbeteringspunten van uw organisatie voor met een heel snelle return on investment.
  • De Perspective Coaching-prestatie ten slotte baseert zich op een gedetailleerde exploitatiebalans (kwalitatief/gegevens/proces) en meet het bereiken van de voorbije doelstellingen. De doelstelling is om samen nieuwe doelstellingen, nieuwe vooruitzichten op te bouwen die deel uitmaken van voortdurende verbeteringsstappen.

Ontdek onze CARL Coaching-prestaties in detail.

We beschikken trouwens over een organisatie die gespecialiseerd is in het Onderhoud van Operationele Toestand of TMA.