CARL Pilot
De CARL Pilot-methodologie

CARL Pilot

Een volledige waaier aan services

De CARL Pilot-methodologie staat gelijk aan het aansturen en welslagen van uw CMMS-project.

Deze unieke methodologie stelt ons in staat zowel de meest eenvoudige als de meest complexe projecten in goede banen te leiden, waarbij we ons houden aan de deadlines en de beloofde resultaten. We kunnen eveneens tussenkomen als bouwheer of als samenwerkende onderaannemer met een integrator.

Naast de methodologie integreert CARL Pilot een volledige waaier aan services op maat. Deze waaier omvat prestaties die de invoering van het softwarepakket in optimale omstandigheden kan verzekeren zoals: voorstudies, berekening van de ROI (return on investment), speciale opleiding voor de verantwoordelijken, praktijkopleiding voor de gebruikers, recuperatie van reeds bestaande gegevens, parametrering, interfaces met andere applicaties, netwerkengineering en database, specifieke ontwikkelingen …
Onze teams zijn ook vertrouwd met het migreren van uw oude software naar CARL.

Begeleiding op maat van begin tot eind

Omdat elk project uniek is, ontwikkelen wij coachingformules op maat die inspelen op al uw noden, van de overdracht van vaardigheden tot de gebruiksklare dienst.

Gedurende het volledige project brengen onze teams u kennis bij over diverse onderwerpen:

 1. De installatie van onze producten,
 2. Functionele opleiding,
 3. Technische opleiding,
 4. Het realiseren van personalisaties,
 5. Het overnemen van uw gegevens,
 6. De interfaces,
 7. (Specifieke) aanpassingen,
 8. Advies,
 9. Het leiden van het project,
 10. De operationele uitvoering,
 11. TMA-prestaties.

Onze trainingen op maat

Face-to-face:

Het principe

Face-to-face of afstandsonderwijs met conceptuele input van de trainer en praktische toepassing van de verworven kennis. Demonstratieve en actieve leermethoden (rollenspel) worden aangepast aan het trainingsdoel.

De voordelen

 • Kies het type training dat je wilt: nieuwkomer, opfriscursus of à la carte.
 • Aanwezige trainer: Een trainer van CARL Berger-Levrault zal de cursus op afstand of ter plaatse geven, afhankelijk van de wensen en beschikbaarheid van de deelnemers. Het aantal deelnemers is beperkt tot 8 om beter te leren.
 • Interactie: Leerlingen kunnen de trainer vragen stellen die specifiek zijn voor de klantcontext. De trainer kan leerlingen live begeleiden op basis van de voorgestelde oefeningen.
 • Aanpassing: De trainer past zich aan de behoeften en het vaardigheidsniveau van de leerlingen aan. Hij kan een bepaald concept nauwkeuriger uitleggen.

Belangrijkste punten

 • Een trainer aanwezig tijdens de dienst.
 • Interactie tussen lerenden en de trainer.
 • Gezamenlijke planning.

Elearning:

Het principe

Leerlingen hebben 24/7 individuele toegang tot ons LMS-platform (Learning Management System) gedurende een bepaalde periode, met een trainingsevaluatie van 1/2 dag.

De voordelen

 • Autonomie en flexibiliteit: lerenden zijn autonoom in hun leren en volgen de e-learning cursus, verdeeld in verschillende modules, op de momenten die hen het beste uitkomen en in hun eigen tempo.
 • Interactief leren: CARL’s e-learning combineert video, interactieve demo’s, virtuele lessen, praktische oefeningen en kennistests om het leren te verbeteren.
 • Follow-up en expertise: een CARL-consultant stelt zijn of haar expertise ter beschikking, zorgt ervoor dat de modules goed worden begrepen en kan vragen van studenten beantwoorden over concepten die verder moeten worden uitgediept.
 • Pedagogie en efficiëntie: CARL’s e-learning combineert digitale cultuur en plezierig leren om snel nieuwe vaardigheden te verwerven.

Belangrijkste punten

 • 24/7 toegang tot het trainingsprogramma.
 • Tijd gepland met een expert.
 • Zekerheid van verworven vaardigheden.