Ergonomie en personalisatie

Ergonomie en het werkstation

 

Hoe CARL Source gebruiken? Heel eenvoudig via een werkstation dat uitgerust is met een browser (Edge, Firefox…). CARL Source maakt gebruik van een 100% HTML-ergonomie en vereist dus geen plug-ins of codes die op het werkstation van de klant aanwezig zijn (basic thin client) met inbegrip van de grafische functies (instellingen, planning, kaarten…) in tegenstelling tot talrijke producten van de markt.

CARL Source past Web -technologieën (Ajax, drag’n’drop, gedeeltelijk en dynamisch vernieuwen…) toe, die een groot gebruiksgemak bieden, bijvoorbeeld met de diagrammen die gebruikt worden voor planningstaken of cartografische navigatie.

U kunt zo beschikken over een applicatie met een heel verzorgde ergonomie die voldoet aan alle webstandaarden en die bovendien ook nog eens eenvoudig te gebruiken is.

Een volledig op maat gemaakte applicatie

 

Een beheersoftwarepakket moet de mogelijkheid bieden om zich aan de context van elke onderneming aan te passen en eveneens te genieten van de state-of-the-art en van de knowhow van de markt.

 

Een oplossing die tegelijk standaard, personaliseerbaar en uitbreidbaar is

CARL Source integreert een instelbaar woordenboek dat alle “objecten” definieert die door de applicatie beheerd worden (tabellen, gegevensvelden…). Zo beschikt u over ruime mogelijkheden om de standaard op uw maat te maken en uit te breiden: de terminologie, de beperkingen opgelegd aan de gegevens en de gedragingen van elk veld kunnen gemakkelijk aangepast worden.

Met de “woordenlijst” -functie kunnen bepaalde sleutelwoorden overal in de applicatie gewijzigd worden waardoor een snelle aanpassing aan de beroepsterminologie van uw bedrijf mogelijk is.

CARL Source biedt een configureerbare en aanpasbare multi-workflow van rapporten die zijn gekoppeld aan functionele processen, met de mogelijkheid om voorwaarden te koppelen. CARL Source past zich eenvoudig aan de gangbare methoden binnen uw organisatie aan. Het is bijvoorbeeld gemakkelijk om nieuwe statussen aan een interventie toe te voegen (bv. “In afwachting van validering vuurvergunning”) en hun koppelingen met de standaardstatussen van de applicatie te beschrijven.

Iedereen kan over een aanpasbaar startscherm beschikken dat favoriete menu’s en functies groepeert evenals een dashboard dat samengesteld is uit grafische indicatoren met cijfers die aan zijn functie zijn aangepast.

U kunt zelf de invoer- of zoekschermen, de afdrukrapporten of elke bijzondere gedraging gemakkelijk aanmaken of wijzigen. Dankzij deze specificiteiten, die verbonden zijn aan een gebruiker of een groep actoren, kan de weergave van de informatie gemoduleerd worden en de raadpleging en invoer van informatie vergemakkelijkt worden, met name door een dynamische vormgeving van de gegevens (kleuren, onzichtbaar, verplicht veld, …).

Ten slotte – en het is geen detail voor wie de moeilijke ervaring van sommige softwaremigraties achter de rug heeft – controleert onze “Secure Update”-technologie de eventuele conflicten tussen de elementen op maat en de nieuwe versies van CARL Source.

 

Een meertalig product voor meerdere organisaties en meerdere sites of bedrijven

CARL Source is native voorzien voor het beheer van meerdere organisaties, sites of bedrijven. Elke gebruiker kan alleen de gegevens zien die op hem betrekking hebben.

Daarenboven kan CARL Source dankzij de “Babylon”-optie gelijktijdig in meerdere talen vanuit meerdere landen gebruikt worden: de schermen, maar ook de gegevens passen zich dynamisch aan de nationaliteit van de verbonden gebruiker aan.

CARL Source beheert uitgebreide alfabetten (Arabisch, Chinees…).

Het CMMS CARL Berger-Levrault

Voorstelling van CARL Source in 7 minuten.

De video bekijken