Eenvoudig in gebruik en tactiel

Mobiele CMMS-app CARL Touch

Het gebruik van CARL Touch vereist geen voorafgaande opleiding. CARL Touch werd ontwikkeld in samenwerking met ergonomie- en ontwerpexperts van mobiele apps (user experience/user interface) en conform de ergonomische standaarden.

De eenvoudige interface zet de essentiële informatie op de voorgrond en past zich aan het formaat van een tablet of smartphone aan (responsive design). De tactiele modus maakt de invoer van gegevens uiterst gemakkelijk en zorgt voor een aanzienlijke tijdswinst. “Intelligente assistenten” versnellen de invoer. De widgets zijn toegankelijk zonder dat je de app hoeft te openen. Ze informeren de gebruiker over zijn activiteit (bv. het aantal lopende taken) en fungeren ook als snelkoppelingen voor gerichte acties.

Via de agendamodus kan de technicus enerzijds de planning van zijn uit te voeren taken zien en anderzijds zijn activiteiten controleren.

CARL Touch, de onmisbare tool voor mobiele onderhoudstechniekers en de klantendienst, past zich automatisch aan de tijdzone van de gebruikers aan.

Multimedia & barcodes

Alle CARL Touch functies (rapportering, ontvangst van artikels, productfiche, inventaris en uitrustingsfiche …) worden dankzij de multimediamodus uitgebreid met foto’s en video’s. Dit maakt toetsenbordinvoer overbodig.

Dankzij spraaktechnologie kunnen de gebruikers moeiteloos gedetailleerde informatie ingeven. De scanbare barcodes (1D, QR-code …) en NFC vereenvoudigen eveneens de invoer en het opzoekwerk.

Dynamische personalisatie

De schermen, de woordenschat en de taal zijn configureerbaar. Het is dus mogelijk CARL Touch zeer eenvoudig af te stemmen op jouw specifieke behoeften en aan elke type van apparatuur (bus, medisch materiaal, airconditioning, transportband, …).

Je kan ook inhoud toevoegen aan de CARL Touch schermen zoals nieuwe velden, attributen …

Interactie met andere zakelijke apps

Dankzij de URI-instelling kan CARL Touch ook communiceren met om het even welke andere bedrijfsapplicatie die op het apparaat geïnstalleerd is of aangesloten is.

Bij wijze van voorbeeld verbindt CARL Touch met de mobiele app ‘Collector ArcGIS om zo de locatie van een apparaat op je kaarten te visualiseren. Op dezelfde manier ga je rechtstreeks naar de ‘BL Predict’-app om in real time metingen weer te geven van verbonden objecten bevestigd aan je apparatuur.