Mobiele applicatie voor smartphone en tablet

CARL Touch is een native multiplatform applicatie die compatibel is met Android en iOS die gebruik maakt van alle hardwareresources van de mobiele randapparatuur: fototoestel, GPS, gyroscoop, barcodelezers, NFC-lezers, kompas…

Ja kan kiezen uit een enorm gevarieerd aanbod van dragers: smartphone (robuust of semirobuust), tablet …

Eenvoudige en snelle installatie en configuratie

Om CARL Touch

Google Play  App Store

Om CARL Touch in te stellen, volstaat het gewoon de QR-code in te scannen.

De authenticatie is compatibel met een gecentraliseerde directory (LDAP, …) en een mechanisme van het type SSO. Meerdere agenten kunnen hetzelfde apparaat beurtelings en in alle veiligheid delen.

Gecentraliseerd beheer van terminals

De uitrol van CARL Touch kan toevertrouwd worden aan de MDM binnen je bedrijf, maar kan ook door CARL Source gebeuren.

Hierdoor kan je automatisch en vanop afstand het beheer verzekeren van de updates van de mobiele apparaten, de gebruiksmonitoring, de verhelping van synchronisatieconflicten, de verwijdering of het herstel van gegevens, de desactivatie van de applicatie in geval van diefstal of verlies van hardware

Technologie voor on-off line synchronisatie

CARL Touch is altijd beschikbaar, zelfs wanneer er geen netwerk is en bevrijdt de gebruiker van alle technische beperkingen.

De synchronisatie tussen de mobiele terminals en de backoffice wordt volledig gestuurd door het systeem zonder enige actie van de gebruikers: die gebeurt automatisch (“Push”-modus) van zodra een netwerk binnen het bereik van de CARL Touch-applicatie valt (Wifi, 5G 4G, 3G…) en de uitwisseling beveiligd is (HTTPS en Beveiligde Websocket).

Zo pusht en recupereert het systeem volgens de beschikbaarheid van het netwerk en zijn snelheid de informatie (via microboodschappen) volgens de prioriteiten: kritieke vakinformatie en daarna multimediastromen. CARL Touch werd ontworpen om grote hoeveelheden gegevens te beheren.

Performante synchronisatiemotor

CARL Touch kan via intranet of internet geïnstalleerd worden. De bijbehorende IT-infrastructuur kan over meerdere servers verdeeld worden die een continue dienstverlening en de “uitbreidbaarheid” van de oplossing garanderen.
Wij kunnen op die manier CARL Touch installeren op een vloot van meer dan 1000 terminals en tegelijk een comfortabel gebruik van de mobiele applicatie en CARL Source verzekeren, dankzij de isolering van de synchronisatieverwerkingen op een of meerdere speciaal daarvoor bestemde servers.

Beveiligde gegevens

De veiligheid van gegevens uitgewisseld via een mobiele infrastructuur is heel belangrijk en gebeurt via beveiligde uitwisselingsprotocollen (WSS of HTTPS). Zo moet het beheer van de gebruikers en wachtwoorden de goede INFOSEC-praktijken strikt naleven: SHA-256-versleuteling, beheersbeleid van de complexiteit van de wachtwoorden, mogelijkheid om het beheer van de gebruikers aan een bedrijfsdirectory te delegeren (LDAP, SSO …).

CARL Touch past de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) toe door de instemming van de gebruikers met de AGV rechtstreeks vanuit de applicatie mogelijk te maken.