CARL Berger-Levrault bundelt zijn krachten met BEMAS om zijn invloedssfeer in de Benelux uit te breiden

Persbericht

CARL Berger-Levrault bundelt zijn krachten met BEMAS om zijn invloedssfeer in de Benelux uit te breiden

CARL Berger-Levrault, CMMS/ EAM expert en BEMAS kondigen met trots het begin van een intensieve samenwerking aan. Door de krachten te bundelen met BEMAS toont CARL Berger-Levrault zijn wens om zijn invloed in België uit te breiden door geprivilegieerde verbindingen te ontwikkelen met het toonaangevende nationale onderhoudsnetwerk.

BEMAS, Belgian Maintenance Association verenigt tienduizenden onderhoudsprofessionals en kent al jaren een continue groei van het aantal leden en geïnteresseerden.

Strategische samenwerking om de ambitieuze doelstellingen van CARL Berger-Levrault Benelux te bereiken

Als dochteronderneming van de groep CARL Software/Berger-Levrault, een belangrijke Europese speler in EAM/CAMMM, is CARL Berger-Levrault Benelux sinds maart 2013 gevestigd in Brussel. Het bedrijf staat bekend om zijn expertise op vele markten in Franstalig België, met name in de gezondheidssector (Grand hôpital de Charleroi, CHU de Namur), de industrie (Schneider Electric, Solystic) en het erfgoed (Services publics de Wallonie, Europese Commissie in Brussel).

CARL Berger-Levrault Bénélux geeft vandaag uiting aan zijn wens om zijn invloedssfeer in de Vlaamse sector uit te breiden en zijn commerciële ontwikkeling te versterken in de belangrijkste sectoren waarin het actief is. Hiervoor heeft de uitgever gekozen om de samenwerking met BEMAS te versterken en te vertrouwen op zijn formidabele netwerk, dat de uitwisseling van zakelijke kennis en het samenbrengen van de technische besluitvormers van de Belgische bedrijven combineert.

In 2021 zal het bedrijf, vertegenwoordigd door zijn nieuwe Vlaamse country manager Alexandre Grutering, het BEMAS-netwerk voorstellen met zijn nieuwe CARL Source 6 softwareaanbod, met belangrijke ergonomische ontwikkelingen, nieuwe zakelijke functionaliteiten en innovaties rond het internet van de dingen, BIM en mobiliteit. CARL Source 6 is het resultaat van ontwikkelingen die zijn uitgevoerd in samenwerking met referentieklanten die dagelijks betrokken zijn bij het beheer van hun technische parken. Het is de concrete uitdrukking van de transformatie van het CMMS/ CTM aanbod en versnelt de intrede van gebruikers in de wereld van Industry 4.0, Smart Building en Smart City.

Register to french BEMAS webinar
Register to english BEMAS webinar