Alexandre Grutering wordt aangesteld als Country Manager voor CARL Berger-Levrault Benelux

Alexandre Grutering wordt aangesteld als Country Manager voor CARL Berger-Levrault Benelux

Alexandre Grutering volgt Thierry Hoffait op en vervoegt CARL Berger-Levrault Benelux als Country Manager. Hij is verantwoordelijk voor het beheer alsook voor de sales van de Benelux dochteronderneming.

Alexandre Grutering, is houder van een bachelordiploma in boekhouding en een Executive Master in management aan de Solvay Business School in Brussel. In het verleden heeft hij gezorgd voor de commerciële ontwikkeling van verschillende groepen, waaronder Altares Dun & Bradstreet en de verzekeringsgroep. – Atradius global credit. Hierdoor heeft hij inzicht in verschillende sectoren.

Een strategische benoeming om de ambitieuze doelstellingen van CARL Berger-Levrault Benelux te realiseren

CARL Berger-Levrault Benelux, opgericht in Brussel in maart 2013, heeft een team van vier consultants, nu begeleid door Alexandre Grutering. De dochteronderneming wordt vandaag erkend voor haar expertise in tal van markten in Franstalig België, met name in de gezondheidssector (Grand Hospital de Charleroi, CHU de Namur), de industrie (Schneider Electric, Solystic) en erfgoed (Openbare diensten van Wallonië, Europese Commissie in Brussel).

Vandaag wilt het bedrijf zijn invloedssfeer uitbreiden in Vlaanderen met het CARL Berger-Levraultaanbod. Vandaar de keuze om Alexandre aan te werven.

Doelstelling op middellange termijn: een belangrijke speler worden in CMMS in heel België

Met een dubbele Waalse en Vlaamse cultuur ziet Alexandre Grutering, woonachtig in Antwerpen, deze nieuwe positie als een kans om de markt in België te laten groeien. De doelstelling voor de komende drie jaar: de omzet verdubbelen en daarvoor marktopportuniteiten ontwikkelen in Vlaanderen.

“Vlaanderen is een gebied dat nog onvoldoende wordt geëxploiteerd, waar we via commerciële en samenwerkingsactiviteiten markten kunnen ontwikkelen in de water-, gezondheids- en industriële sectoren met grote onderhoudsbehoeften. Om dit te doen, passen we het productgamma van CARL Berger-Levrault aan om zodoende een belangrijke speler te worden in heel België. Naast het kunnen leiden en laten groeien van een team, vormen deze nieuwe verantwoordelijkheden een grote uitdaging”, Alexandre Grutering, Country manager – CARL Berger-Levrault Benelux