Software-uitgever CARL Berger-Levrault verruimt zijn mobiele aanbod met CARL Flash 6

CMMS mobiel aanbod

Software-uitgever CARL Berger-Levrault verruimt zijn mobiele aanbod met CARL Flash 6

Zes maanden na de lancering van de nieuwste CARL Source-versie onthult CARL Berger-Levrault dus CARL Flash 6, een mobiele app voor service requests, speciaal voor gebruikers van een gebouw, uitrusting of openbare ruimte.

Deze nieuwe versie, gericht op het grote publiek, beschikt over een intuïtief en ergonomisch design en uitgebreide functies voor nog meer gebruiksgemak.

Als toonaangevende speler op de markt van mobiele oplossingen stelt CARL Berger-Levrault nog maar eens een aanbod ter beschikking dat volledig is afgestemd op de typologie van zijn gebruikers. Zo zijn in CARL Flash 6 persoonlijke assistenten geïntegreerd die zich aanpassen aan de verschillende aangeboden diensten: verzoek om badge, werkaanvraag, pechverhelping … Dankzij de QR-codes op de uitrustingen of lokalen kunnen de assistenten zich aanpassen om de invoer te versnellen.

Door eenvoud en veiligheid te combineren met de functionele rijkdom van een bedrijfsapplicatie, kan CARL Flash de brug slaan tussen de technische diensten en de gebruikers.

Resultaat: een betere service en een dialoog met de gebruikers die nog nooit zo eenvoudig, doeltreffend en veilig was. Een eenvoudige QR-code maakt het mogelijk CARL Flash te raadplegen en te configureren op smartphones. De SSO-authenticatie staat garant voor een transparante verbinding. De applicatie voldoet ook aan de geheimhoudingsregels van de AVG (beheer van de instellingen rond cookiebeheer, autorisatie van toegang tot de functies van het apparaat) en zorgt voor de beveiliging van de gegevens (protocollen inzake gegevensbeveiliging, codering van wachtwoorden …).

Lees het persbericht