Een vliegende start van het jaar voor CARL Berger-Levrault Benelux, een belangrijke speler in de wereld van CMMS!

Een vliegende start van het jaar voor CARL Berger-Levrault Benelux, een belangrijke speler in de wereld van CMMS!

Begin 2021 versterkt CARL Berger-Levrault Benelux zijn positie als expert op de Belgische CMMS- en BMS-markt en onthult hij zijn strategische ambities. Door sterk in te zetten op innovatie van zijn belangrijkste productgamma en nieuwe samenwerkingsverbanden te smeden vergroot de softwareontwikkelaar zijn competentie- en activiteitendomeinen dankzij:

Een nieuwe strategische samenwerking met BEMAS (Belgian Maintenance Association)

CARL Berger-Levrault en BEMAS gaan een nieuwe samenwerking aan en vormen een netwerk dat tienduizenden Belgische onderhoudsprofessionals verenigt. Dit is een strategisch partnerschap dat uiting geeft aan de wens van CARL Berger-Levrault Benelux om zijn invloedsfeer uit te breiden, voornamelijk in Vlaanderen.

Een nieuwe country manager

CARL Berger-Levrault Benelux verwelkomde Alexandre Grutering als nieuwe country manager om het groeipotentieel te stimuleren in de nieuwe sectoren waarin het bedrijf actief is! Met een dubbele Waalse en Vlaamse cultuur en een solide expertise in commerciële ontwikkeling verwacht Alexandre Grutering de omzet tegen 2024 te verdubbelen.

De nieuwste CARL Source 6, de CMMS-oplossing die de industrie bekoort.

CARL Berger-Levrault Benelux geniet een uitstekende reputatie onder zijn gebruikers.
Zo ook bij de Steenbakkerijen van Ploegsteert, een toonaangevende producent van bouwmaterialen. “We wilden in eerste instantie een systeem voor het onderhoudsbeheer van onze productie-eenheden gevolgd door een database van ons volledige machinepark om de overdracht van informatie eenvoudiger te maken. Vervolgens wilden we een beter beeld krijgen van onze onderhoudskosten zodat we het onderhoud tijdig kunnen inplannen”, aldus Francis Deboever, productiemanager bij Ploegsteert.

Om nog een stapje verder te gaan in zijn onderhoudsbeheer, besloot het bedrijf om de nieuwste versie van de CMMS- en BMS-software te gebruiken.
Deze versie is uitgerust met ergonomische innovaties en ruimere functionaliteiten op het vlak van mobiliteit, BIM en IoT (internet der dingen).
“CARL Source staat garant voor een eenvoudige uitrol, veel gebruiksgemak en uitgebreide functies. Een van de grote voordelen van deze oplossing is dat we kunnen evolueren naar een digitalisering van al onze handleidingen en we procedures kunnen delen om ons onderhoudsbeheer nog performanter te maken.
De nieuwe versie van de software, CARL Source 6, moet ons in staat stellen ons systeem verder te verbeteren wat betreft back-upmogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid”
, aldus Francis Deboever, productiemanager bij Ploegsteert.

Volg het nieuws van CARL Berger-Levrault Benelux