Een multisupport applicatie

CARL Flash is bruikbaar op alle soorten hardware: pc, tablet of smartphone. Zijn ergonomie en de beschikbare functies passen zich aan volgens het gebruikte medium om een optimale gebruikerservaring te garanderen (Responsive Webdesign).

 

Vereenvoudigde toegang

CARL Flash is bestemd voor het grote publiek en vereist geen enkele configuratie.

Door het simpelweg scannen van een QR-CODE krijg je toegang tot CARL Flash. De applicatie wordt onmiddellijk uitgevoerd in de browsers Firefox, Chrome, Edge en Safari waardoor het alle beschikbare exploitatiesystemen (iOS, Android of Windows) aankan.

CARL Flash kan ook uitgerold worden via de catalogus met mobiele applicaties van je bedrijf.

 

Een transparante en snelle verbinding

De verbinding met de applicatie kan zowel via een gebruikersaccount als anoniem gebeuren.

De geïdentificeerde gebruikers in je directory krijgen rechtstreeks toegang tot de applicatie in SSO (Single Sign On). Ze zijn zo automatisch verbonden zonder dat ze zich specifiek moeten aanmelden.

CARL Flash is een ‘Progressive Web App’ ontworpen voor mobiele randapparaten aangesloten op CARL Source.

Naleving van AVG:

CARL Flash garandeert de naleving van de privacyregels van de AVG (beheer van de bevestigingen voor het beheer van cookies, van de toegangsrechten tot de functies van het apparaat (video, foto, …) en het in aanmerking nemen van de algemene gebruiksvoorwaarden zoals je deze gepersonaliseerd hebt voor de gebruikers die zich aanmelden via CARL Flash.

Beveiligde gegevens

De veiligheid van gegevens uitgewisseld via een mobiele infrastructuur is heel belangrijk en gebeurt via beveiligde uitwisselingsprotocollen (HTTPS, certificaten). Zo moet het beheer van de gebruikers en wachtwoorden de goede INFOSEC-praktijken strikt naleven: SHA-256-versleuteling, beheersbeleid van de complexiteit van de wachtwoorden, mogelijkheid om het beheer van de gebruikers aan een bedrijfsdirectory te delegeren (LDAP …).

CARL Flash wordt regelmatig geaudit door onafhankelijke experten die de conformiteit met de INFOSEC-praktijken (beveiliging van informatiesystemen) volgens ISO 27001 controleren.