Versturen van aanvragen

CARL Flash, een met CARL Source verbonden mobiele app, vergemakkelijkt het aanmaken van beschrijvingen met behulp van assistenten.

Om door iedereen gebruikt te kunnen worden, moeten ontwerp en ergonomie hand in hand gaan:

  • Naleving van het grafische charter voor apps bestemd voor het grote publiek.
  • Optimaal benutten van de multimediamogelijkheden van de apparaten (spraaktechnologie, foto’s nemen of documenten koppelen, barcodes lezen, geolokalisatie door middel van kaarten …).

Opvolging van aanvragen

CARL FLASH :

De gebruikers krijgen real time info over de verwerking van hun aanvragen.

Door verbinding te maken met CARL Flash krijgen ze zicht op ‘de vooruitgang van hun eigen aanvragen’ of diegene die geregistreerd werden op het niveau van een dienst of het bedrijf.

  • De gebruiker kan zijn aanvraag koppelen aan een reeds bestaande request. Hierdoor worden noodgevallen gemakkelijker gedetecteerd door de technische diensten en worden nutteloze aanvragen vermeden.
  • De gebruiker kan de technische dienst opnieuw contacteren om vervolginformatie te bekomen met betrekking tot de verwerking van zijn aanvraag. De betrokken partijen ontvangen een automatisch gegenereerde notificatie.
  • Gebruikers kunnen de status van hun aanvraag, de begin- en einddatum van de interventie, de persoon die verantwoordelijk is voor de interventie en eventuele opmerkingen volgen.
  • In bepaalde gevallen wordt de gebruiker verzocht het resultaat van de gevraagde werken goed te keuren of af te keuren. Hierdoor wordt de interventie beëindigd.