CARL Berger-Levrault Specialist in EAM en CMMS stelt CARL Source 7 voor: de hoeksteen van zijn SaaS-strategie:

Persbericht

CARL Berger-Levrault Specialist in EAM en CMMS stelt CARL Source 7 voor: de hoeksteen van zijn SaaS-strategie:

LVersie 7 van de CARL Source CMMS-software zal vanaf januari 2023 beschikbaar zijn in SaaS- en On Premise-modi. Deze versie bevat ergonomische verbeteringen, bedrijfsverbeteringen en innovaties rond IoT, BIM en mobiliteit.

““Met CARL Source 7 begeleiden we onze klanten op weg naar onderhoud 4.0 met de flexibiliteit van de SaaS-modus. De technologische innovaties in IoT, predictief onderhoud, digitale maquettes en mobiliteit binnen CARL Source 7 geven onze strategie een enorme boost op weg naar de digitale tweeling”

Antoine Dumurgier, Voorzitter en Algemeen Directeur van de groep Berger-Levrault.

Gemoedsrust en veiligheid met SaaS

 

In zijn zoektocht naar voortdurende klanttevredenheid laat CARL Berger-Levrault de architectuur van zijn applicatie CARL Source 7 evolueren naar een SaaS-modus. De uitgever stelt zo een dynamisch platform ter beschikking dat continu verbeteringen uitrolt om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Het doel is om technische beperkingen inzake hosting, infrastructuur en updates voor alle klanten weg te werken en hen toch in alle gemoedsrust te laten genieten van een ultraveilige omgeving. CARL Berger-Levrault garandeert de veiligheid van zijn hostingsysteem met een ISO 27001-certificering. Alle oplossingen worden zeer grondig doorgelicht en getest door een extern bedrijf dat expert is in ethische hacking.

Om zijn klanten in staat te stellen de AVG-wetgeving te respecteren m.b.t. het beheer van de persoonsgegevens beschikken alle applicaties, met inbegrip van de mobiele uitbreidingen, over automatische anonymiseringsmechanismen en een validering van de AGV (Algemene gebruiksvoorwaarden).

Een betere ergonomie en krachtigere functionaliteiten voor de beroepen/activiteiten

 

CARL Source 7 breidt zijn personaliseringsmogelijkheden nog verder uit met nieuwe grafieken om de verwachtingen van de gebruikers nog beter te kunnen inlossen. Het webportaal werd verfraaid en ook zijn navigatie werd gemoderniseerd om de onderhoudstechnicus in zijn dagelijkse handelingen te informeren, te waarschuwen en te begeleiden.

CARL Source 7 beschikt over een nieuwe functie voor het beoordelen van het patrimonium waarmee de gezondheidskaart van de gebouwen, infrastructuren en technische uitrustingen nog beter in- en aangevuld kan worden.
Hierdoor hebben de technische diensten een volledig en objectief zicht op het patrimonium en kunnen ze de juiste beslissingen nemen.

De nieuwe versie heeft ook een functie om automatisch hulpmiddelen toe te wijzen aan toekomstige interventies, wat de planning sneller en eenvoudiger maakt. .
En tenslotte zorgt de personaliseerbare workflow configurator ervoor dat de gebruikers de softwareprocessen kunnen aanpassen aan hun eigen organisatie. Zo kan gereedschap bijvoorbeeld voor de veiligheidsuitrusting achtereenvolgend verschillende statussen vertonen.

Mobiele applicaties ten dienste van de mensen op het terrein

 

CARL Berger-Levrault legt reeds meer dan 10 jaar zeer sterk de nadruk op mobiliteit om aan de verwachtingen van de gebruikers te velde te voldoen. De mobiele multiplatformoplossing (Android en iOS) CARL Touch werd verrijkt met een agenda waardoor de technici de geplande of uitgevoerde activiteiten gemakkelijker kunnen raadplegen. RFID-technologie of een inventaris van het materiaal op het terrein zijn bijkomende functies die aan deze nieuwe versie toegevoegd werden.

CARL Source 7: een nieuwe en resoluut naar de toekomst gerichte versie

 

Dankzij de steun van de groep Berger-Levrault komen er steeds meer innovaties.

CARL Source 7 integreert ook het nieuwe platform BL.viz4D. Dit maakt de weergave van digitale maquettes in 3D (BIM & CIM) en de interactie met CMMS mogelijk. Deze innovatie is een aanvulling op het in 2021 reeds gelanceerde IoT-platform en onderhoud ondersteund door kunstmatige intelligentie waardoor de gebruikers een volledig zicht krijgen op de digitale tweeling (Digital Twin) van hun patrimonium.

Al deze ontwikkelingen zijn het resultaat van een nauwe samenwerking met vele pilootklanten die zich samen met CARL Berger-Levrault engageren. Hierdoor kunnen we doeltreffende oplossingen aanreiken voor de noden van de CARL Source-gebruikers.