Benoeming: Senda Bouchrara wordt Managing Director van CARL, een merk van Berger-Levrault Groep

Persbericht | 29 juni 2023

Benoeming: Senda Bouchrara wordt Managing Director van CARL, een merk van Berger-Levrault Groep

CARL Berger-Levrault, de software-uitgever gespecialiseerd in industrieel en tertiair onderhoudsbeheer, heeft aangekondigd dat Senda Bouchrara in juni 2023 zal aantreden als Managing Director.

In verband met het BLueX-bedrijfsproject van Berger-Levrault gaan haar strategische doelstellingen om de transformatie naar SaaS ondersteunen en zo het Europese leiderschap van CARL Berger-Levrault te consolideren door de internationale uitrol te versnellen.

“Ik ben verheugd om bij CARL Berger-Levrault aan de slag te gaan en mijn ervaring en energie in te zetten voor onze klanten. Samen met onze teams zal ik me inzetten om de kwaliteit van onze ondersteuning voortdurend te verbeteren, aan de tevredenheid van onze klanten te werken en aan het CMMS van morgen mee te bouwen om de uitdagingen van de industrie van de toekomst, steden en intelligente gebouwen aan te gaan”
, zegt Senda Bouchrara.

Senda Bouchrara heeft een IT-ingenieursdiploma van de Université de Technologie de Compiègne en een Masterdiploma in Financiën van het IAE in Parijs. Ze was eerder adjunct-directeur-generaal van Visiativ, een speler in de digitalisering van KMO’s en industriële ETI’s om de uitdagingen van de industrie van de toekomst aan te gaan. Eerder was ze lid van het Executive Committee van Cegid, een uitgever van Cloud Management oplossingen, als Executive Director of Performance and Transformation en, vervolgens, Director of Services. Haar ervaring met transformatieprojecten in verband met de abonnementseconomie en SaaS-technologie vult de expertise van de teams van CARL Berger-Levrault aan bij de ondersteuning van de groei van de groep.