Logiciel de GMAO/CMMS et Asset Management | CARL Software

CARL e-Twin:Digitale tweeling van assets
Platform voor het beheer van assets – ASSET DIGITAL TWIN

CMMS EAM Software - Asset Management | CARL Software
Carl software

Digitale tweeling van technische installaties, onroerend goed en infrastructuur

ASSET DIGITAL TWIN

Om deze uitdagingen aan te gaan zullen de CMMS en EAM-systemen evolueren naar een technisch platform waarbij Beheersproces, Big data en Artificiële Intelligentie gecombineerd worden. Dit platform zou nieuwe diensten kunnen aanbieden, zoals :het previsioneel onderhoud van een volledige installatie, ondersteund onderhoud door toegevoegde realiteit, …

Dit universeel concept past zich aan alle activiteitensectoren aan:industrie, vastgoed, transport, gezondheidszorg, stad, … het fungeert als essentieel onderdeel van projecten die te maken hebben met industrie 4.0, smartbuilding et smartcity.

Deze concepten pleiten voor een volledige omwenteling van het industrieel proces of van het ruimtelijk beheer en beloven een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie en de flexibiliteit met tal van gevolgen voor het milieu, de werkorganisatie, het sociaal leven en zelfs het recht.

“… op een uniforme platform voor het beheer van assets”

Onze toekomstige oplossingen zijn gericht op een uniforme platform voor het beheer van assets.Het is de bedoeling een digitale tweeling voor vastgoed, infrastructuur en technische installaties aan te bieden.
Deze digitale tweeling is alles tegelijk, een tweeling voor de reële werkingstijd, een grafische of cartografische tweeling en een tweeling “voor de levensduur en het beheer”.Het geheel is aangesloten op het internet en in het informaticasysteem geïntegreerd.

Digitale tweelingsconcept door CARL Software | IoT | ASSET DIGITAL TWIN
Digitale tweelingsconcept door CARL Software.