CARL Source Transport
CMMS-software voor het transport en wagenparken: metro’s, bussen, trams, zware voertuigen, vrachtwagens…

CMMS EAM Software - Asset Management | CARL Software

Eén CMMS voor het beheer van uw vaste en lineaire installaties en rollend materieel

Ontdek de functionaliteiten van het CMMS CARL Source Transport

CARL Source Transport | CMMS voor het transport

CMMS-oplossing, gewijd aan de transportsector: CARL Source Transport

Optimaliseer het onderhoud en gebruik van uw transportactiva.

Technisch directeuren, managers van rollend materieel of vaste installaties, onderhoudsafdelingen… U moet uw klanten de beste bedrijfsomstandigheden garanderen voor de ter beschikking gestelde middelen: veiligheid en gebruikerstevredenheid, beschikbaarheid van apparatuur, naleving van wettelijke verplichtingen, kostenoptimalisatie, enz.

CARL Berger-Levrault is sinds 1985 expert in beheeroplossingen voor bedrijfsvoering en onderhoud. We ontwerpen IT-oplossingen om de uitdagingen in de transportsector aan te gaan.  Onze tools, die ontworpen werden in samenwerking met de belangrijkste actoren uit de beroepssector (operatoren, transportautoriteiten, fabrikanten van apparatuur, beroepsverenigingen, …), helpen u het hoofd te bieden aan de nieuwe uitdagingen in de openbaar vervoersector.

Wij hebben een globale, sectorgebonden oplossing ontwikkeld die gewijd is aan het beheer van het rollend materieel of van uw vaste installaties: CARL Source Transport.

“Eén CMMS-oplossing voor het optimaliseren van het beheer van het onderhoud van infrastructuren (depots, ateliers, gebouwen…), lineaire middelen (netwerken van wegen, spoorwegen, waterwegen…) of rollende middelen (metro’s, trams, bussen, zware voertuigen, vrachtwagens…).”

Een unieke GTP / CMMS-oplossing om uw vaste en lineaire installaties en rollend materieel te beheren

  • Controle van de vaste en lineaire installaties en van het rollend materieel (contracten, garanties…).
  • Interactiviteit op meerdere schalen: .DWG-kaarten (AutoCAD®), BIM Exploitation (IFC) en GIS (ArcGIS® of Mapguide)-maquettes.
  • Alle onderhoudsprocessen: probleemoplossing, preventief, prognoses, veiligheid, nieuwe werkzaamheden, schade, inventaris, vandalisme, enz.
  • Integratie van reglementaire rapporten.
  • Opvolging van signaleringen & PCC-portaal.
  • Gepersonaliseerde grafische indicatoren (MKBF…).
  • Beschikbaarheid van het rollend materieel voor de exploitatie.
  • Budgetcontrole.
  • Connectoren SCADA, SAE, brandstofterminals…
  • IoT-platform: Geconnecteerde voorwerpen, real-time optimalisatie van installaties, voorspellend onderhoud, kunstmatige intelligentie.

Nieuws CARL Source Transport

Onderhoud van rollend materieel: hoe hebben Colas Rail en Ramfer hun vakkennis benut met CARL Source?

Het onderhoud van rollend spoorwegmaterieel. Een CMMS voor een verbetering van het onderhoud van rollen spoorwegmaterieel. Dit was de wens van Ramfer – een merk van Colas Rail – gewijd aan het onderhoud van het spoorwegmaterieel. De geïmplementeerde oplossing van CARL Berger-levrault met de logiciel GMAO CARL Source was een fundamentele hefboom voor de industrialisering van [...]

Video van CMMS CARL Source Transport

Ontdek een aantal referenties samengevat in een video

De video bekijken