Logiciel de GMAO/CMMS et Asset Management | CARL Software

Flash/Gold-overeenkomsten
De hotline is vaak de zwakke schakel van uitgevers of computerfabrikanten. Dat wij elk jaar 98% van onze maintenancecontracten kunnen verlengen, hebben we zeker te danken aan de bijzondere aandacht die wij besteden aan de kwaliteit en de reactiviteit van de support die wij onze gebruikers bieden.

CMMS EAM Software - Asset Management | CARL Software
Carl software

De Flash, Presence en Gold maintenancecontracten

Interventie in minder dan 1 uur, interventie ter plaatse en technische bijstand 7 dagen op 7

De dagelijkse exploitatie van software vereist dat er snel antwoorden komen: 

Met het Flash-maintenancecontract krijgt u de garantie dat de interventie in minder dan 1 uur plaatsvindt.

Met het Presence-contract beschikt u daarenboven over een garantie ter plaatse. Optioneel kunnen er consultancydagen op de site worden ingepland: dan heeft u de garantie dat u voor de nieuwe versies bent opgeleid en vooral dat u over een regelmatige expertise beschikt voor de exploitatie van uw software.

Met de Gold-overeenkomst beschikt u daarenboven over de mogelijkheid om onze technische bijstandsdienst in het Frans, 7 dagen op 7, 365 dagen per jaar te contacteren. Omdat u wel elke dag operationeel moet zijn, moet uw CMMS u volgen. Met Gold staat er een CARL-technicus klaar om tussen te komen.

Al onze overeenkomsten geven u 24/24u toegang tot onze supportsite op internet waarmee u uw bijstandsaanvragen kunt beheren, een kennisdatabase kunt raadplegen, tot downloads toegang heeft…