Facility

Uw equipments structureren

Uw infrastructuur en technische installaties worden beschreven door interactieve boomstructuren in combinatie met de plannen en de foto’s waarover u beschikt (SIG). Dit zorgt tegelijk voor een intuïtieve grafische navigatie op plan, geëvolueerde opzoekingen en de consolidatie van informatie op verschillende vlakken: functioneel, geografisch, technisch… De wijzigingen worden simpelweg uitgevoerd door met de muis te slepen en te verplaatsen. Zij worden gearchiveerd en gedateerd. Op die manier kunt u steeds de status van uw productie-assets raadplegen voor elke datum in het verleden.

Ken uw equipments

Elke equipment (ruimte, technische installaties…) heeft een volledig dossier: technische kenmerken, oppervlaktegegevens, multimediadocumenten, afschrijvingswaarden… Dit dossier integreert eveneens trackinginformatie: historiek van de interventies, programmering van de preventieve en reglementaire controles, genormaliseerde indicatoren…

De grafische beschrijving van uw energienetwerken (elektriciteit, gas…) of beveiligingen (buitengebruikstelling, beveiliging…) vereenvoudigt de voorbereiding van de interventies en versterkt de veiligheid van uw personeel.

Door het opvolgen van de meetpunten (H, kWh, m³, °C, …) heeft u controle over het verbruik en kunt u preventief onderhoud plannen. Een eventuele link naar uw computersysteem (productiesystemen, GBS/GTS, …) automatiseert het herstel van de meterwaarden of de vastgestelde alarmen.

In de boomstructuur ziet u de lijst met wisselstukken en krijgt u een zicht op de beschikbare hoeveelheden, de opslagplaatsen, … Deze lijsten worden automatisch samengesteld op basis van het geregistreerd gebruik van wisselstukken tijdens de interventies.